GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Vesti bune: se sporesc efectivele de forţe pe Aeroportul Henri Coandă

[ 0 ] 1 septembrie 2012 |

Ca urmare a întâlnirii de ieri, de la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, convocată de domnul Secretar de Stat Valentin Preda, cu reprezentanţi ai CN Aeroporturi Bucureşti, Ministerului Administraţiei şi Internelor, SRI, dar şi cu reprezentanţi ai organizațiilor profesionale ale taximetriştilor, au fost stabilite atât măsuri urgente la a căror aplicare s-a trecut imediat, precum şi măsuri pe termen scurt.

Astfel, Ministerul Administraţiei şi Internelor a trecut la suplimentarea efectivelor care îşi desfăşoară activitatea în Aerportul Henri Coandă pe linie de ordine şi linişte publică, începând de ieri, 31 august, fiind formate partule mixte poliţie-jandarmerie, care vor activa permanent în zonele publice. De asemenea, au fost intensificate controalele care se efectuează în zonele publice ale aeroportului.

De asemenea, s-a dispus formarea unui grup de lucru interdepartamental a cărui activitate a început imediat şi care, în foarte scurt timp, va elabora şi ulterior implementa un program detaliat de măsuri.

Totodată, s-a avizat definitivarea şi implementarea, prin Ordin de Ministru, a unui Cod de conduită aplicabil pe întreaga suprafaţă a aeroporturilor, inclusiv în terminalele de pasageri.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement