GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Dor de comunism? Iata cum e sa fii pasager al Air Koryo

[ 0 ] 2 octombrie 2012 |

10 300x175 Dor de comunism? Iata cum e sa fii pasager al Air KoryoUn jurnalist de aviatie din S.U.A a avut ocazia sa zboare ca pasager cu Air Kiryo,  linia aeriana nationala a celor din Coreea de Nord. Acesta a relatat apoi calatoria ca fiind una groaznica, precizand faptul ca transportatorul aerian nu ar putea sa primeasca nici macar o stea pentru confortul asigurat pasagerilor.

Inca de la decolare, insotitoarele de bord imbracate in uniforme cu aspect de anii ’60  te primesc in avion, spunand ca  privilegiul de a calatori la bordul companiei in discutie este datorat liderului lor drag – Kim Jong. In acelasi ton, publicatiile de la bord menite a ii relaxa pe calatori sunt dedicate liderului asiatic.

 

  • Mancarea de la bord

Daca stomacul tau se obisnuieste cu zborul intr-un avion din epoca sovietica, mancarea o sa-i dea de furca insa.

Iata ce “tentativa” de hamburger a primit ca gustare jurnalistul:

koryo2 Dor de comunism? Iata cum e sa fii pasager al Air Koryo

Air Koyro – pe lista companiilor interzise in Europa
Motivul pentru care aparatele de zbor ale companiei nationale din Coreea de Nord sunt interzise in Europa este faptul ca acestea nu indeplinesc standardele internationale de securitate. Acest lucru s-ar remedia insa, afirma coreenii, prin achizitionarea a doua TU-154, mai noi, care le-ar deschide o usita spre continentul nostru.

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Editorial, Fotografii, People, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement