GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cum sa iti iei planor cu 15 RON pe zi

[ 0 ] 23 octombrie 2012 |

Cei de la XC Romania au publicat o chestie super tare, pe care ii ghideaza pe toti cei pasionati de zbor catre planorism si le DSC 0087 300x150 Cum sa iti iei planor cu 15 RON pe zidemonstreaza ca 15 lei pe zi pusi sub saltea pot, intr-un an de zile, sa devina un planor!

“Din proprie experienta, fiecare stie ca a economisi lunar ceva banuti este o practica foarte buna. A recurge la economii, in loc sa te imprumuti, iti poate aduce multe beneficii. Sentimentul de independenta si starea de satisfactie resimtite atunci cand iti indeplinesti o dorinta sau realizezi un proiect prin mijloace financiare proprii reprezinta o forma sanatoasa de motivare. Asadar, esti planorist si n-ai planorul tau. Daca economisesti 15 RON zilnic, intr-o luna vei strange echivalentul a 100 Euro. Te tii de treaba asta un an si deja vei fi economisit cam 1200 Euro, sau mai mult daca te ajuta cursul de schimb. Cu siguranta vei mai gasi doi colegi care au si ei aceasta suma si aceeasi dorinta. Si, dintr-o data, sunteti un grup care dispune de 3.600 Euro. Mai departe este simplu: gasiti un planor in Germania de 3000 de euro. Restul de 600 inseamna drum si actele de la autoritate. Cu putin noroc, puteti cheltui cu folos toti banii acestia intr-o luna. La sfarsitul ei rezultatul va fi: un grup de planoristi care detine un planor inmatriculat si navigabil in Romania. Mosor si aerodrom gasiti cu siguranta!!! E perfect realizabil pentru ca deja exista precedente fericite.”

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement