GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Misiune pentru Printul Angliei

[ 0 ] 20 octombrie 2012 |

Printul William a fost trimis de curand cu elicopterul intr-o misiune de salvare, probabil sa nu uite ca este pilot al RAF. El a fost chemat la

Printul William nu este trimis in misiunile periculoase, dar nu lipseste de la cele de salvare

datorie zilele trecute, pentru a scoate din mare doi bărbaţi, în Ţara Galilor. William  şi echipa lui au reuşit să-l găsească pe unul dintre bărbaţi, în vârstă de 22 de ani, care a fost, însă, declarat mort la spital.

A urmat o căutare de câteva zile pentru cel de-al doilea bărbat, care a fost oprită azi-noapte, informează “The Sun”.

Victimele sunt un pescar care a căzut în apă de pe o stâncă şi un bărbat care a sărit în ajutorul lui. Nu se ştie încă dacă trupul recuperat este al pescarului sau nu.

Aceasta nu este prima misiune la care participă soţul lui Kate Middleton şi care se încheie tragic. În iunie 2010, William nu a reuşit să găsească la timp un alpinist care a suferit un accident. O altă misiune cu deznodământ nefericit l-a marcat pe prinţ anul acesta, o femeie pe care a reuşit să o salveze după ce a căzut de pe o stâncă murind în drum spre spital.

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.