GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Noutati de la Wizz-Air: compania lanseaza o noua politica de bagaje

[ 1 ] 4 octombrie 2012 |

Indiferent de linia aeriană aleasă, pasagerii sunt în prezent supuşi întârzierilor, descărcării bagajelor de cabină şi incovenientelor create de lipsa spaţiului din cauza numărului prea mare de bagaje voluminoase. În timpul perioadei de test pe ruta Wizz Air Londra-Katowice, de la începutul lunii august, atmosfera de la bord s-a îmbunătăţit în mod evident, pasagerii transportând cu 20% mai puţine bagaje voluminoase în cabină. Această inovaţie a determinat o experienţă mai plăcută la bord, a ajutat menţinerea performanţelor de punctualitate şi a contribuit în total la creştere eficienţei. 

Începând cu 4 octombrie, pasagerii care au rezervat bilete Wizz Air pentru călătorii de la 24 octombrie vor putea transporta gratuit un bagaj mic de cabină (până la 42x32x25cm) sau un bagaj de cabină mai mare, în schimbul unei taxe online de 10€ (pănă la 56x45x25cm).

Bunurile cumpărate în aeroport după controlul de securitate (o sursă important de venit pentru cei 81 de parteneri de pe aeroporturile Wizz Air) vor fi în continuare permise în cabină în mod gratuit. Noua politică nu se aplică rezervărilor făcute înainte de 4 octombrie sau pentru zborurile ce decolează înainte de 24 octombrie, excepţie făcând ruta de probă Londra-Katowice, pe care această politică este deja valabilă. Wizz Air consideră că această taxă online de 10€ pentru bagajele voluminoase de cabină va determina pasagerii să transporte la bordul aeronavelor bagaje mai mici, în timp ce doar cei care vor decide să călătorească cu bagaje mai voluminoase vor plăti această taxă. Pentru noi rezervări pe zborurile ce vor decola începând cu 24 octombrie, toate tarifele Wizz Air vor fi reduse cu 5€**, pentru a împărţi economia estimată de costuri cu pasagerii noştri.

 

 

Noua politică de bagaje începând cu 04 octombrie

Tipul bagajului de cabină Dimensiune (volum) Example Taxă
Bagaj de cabină mic Până la 42x32x25cm; (30 L) Geanta de mână, rucsacul, geanta de laptop (trebuie să se încadreze sub scaunul din faţă) GRATUIT!
Bagaj de cabină mare Mai mare decât bagajul mic de cabină să până la  56x45x25cm; (60 L) Trollere

 

10€ (online)
Politica de bagaje de cabină: 1 bagaj mic de cabină sau 1 bagaj mare de cabină pe pasager. Bunurile cumpărate la aeroport după controlul de securitate vor fi premise în mod gratuit în cabină.

 

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: Când vine vorba despre tarifele accesibile, Wizz Air nu cunoaşte jumătăţi de măsură. Wizz Air anunţă noua şi inovatoarea politică de bagaje după perioada de probă care a confirmat că se poate obţine mai mult loc în aeronavă şi scăderi ale costurilor, în momentul în care pasagerii călătoresc cu bagaje mai mici. Cu o mare majoritate a pasagerilor dispusă să călătorească cu bagaje mai mici la bord, suntem acum primul transportator aerian european care va elimina o problemă cronică în industrie, cu care se confruntă toţi operatorii. Şi mai important pentru pasageri, Wizz Air este deschizătoare de drumuri oferind tarife accesibile şi transferând economiile de cost sub forma de tarife şi mai scăzute pentru toţi pasagerii. Lăsăm liniile aeriene cu tarife mari să facă faţă costurilor, crescând preţurilor şi impunând călătorilor creşterile inevitabile ale preţului combustibilului, în timp ce pasagerii Wizz Air vor continua să plătească doar pentru serviicile pe care le folosesc. Ne încurajăm pasagerii să facă alegerea isteaţă de călătorie şi să-şi aducă un bagaj mic la bordul aeronavelor. Pentru a oferi mai departe economiile estimate, vom reduce imediat cu 5€ toate tarifele disponibile pe wizzair.com conform noii politici de bagaje”  

*Politica nu se aplică zborurilor operate de Wizz Air Ucraina (WAU)

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Adrian Nicula via Facebook spune:

    …fara bagaje? :))

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement