GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Va rugam sa va puneti centurile de siguranta…la PANTALONI!

[ 5 ] 13 decembrie 2012 |

DSC 0012 300x200 Va rugam sa va puneti centurile de siguranta...la PANTALONI! “Va rugam sa va puneti centurile de siguranta”, graieste insotitoarea de bord, asezandu-se si ea in scaunul avionului de pasageri. Va legati si asteptati sa fiti tintuiti in spatar de cuplul motoarelor cu reactie. In timpul acesta, in minte, va vine o idee: “oare cum ar fi sa imi pot pune centura de la scaun, la pantaloni, pe post de curea?“.

Ei bine, multumita unor prieteni francezi, revista Pilot Magazin a materializat acest gand, pentru ca toti practicantii si pasionatii sporturilor aeronautice din Romania sa aiba in permanenta cu ei o bucatica de avion!

Proiectate de pasionatii de aviatie si calatorie, FlyBelts sunt curele realizate din centuri de siguranta usor modificate. Avand aceeasi inalta calitate aeronautica, singura diferenta dintre accesoriul avionului si viitoarea dumneavoastra curea o reprezinta catarama, cea a FlyBelt-ului fiind realizata din duraluminiu si nu otel, acesta din urma fiind mai incomod si mai greu.

Pretul, cu tot cu transport pentru o curea neagra, rosie sau albastra inchis este de 250 RON, cu toate taxele incluse.

Daca doriti sa aveti si voi un FlyBelt, ne puteti trimite un email la [email protected] si in cel mai scurt timp veti fi contacti.

black volcano2 Va rugam sa va puneti centurile de siguranta...la PANTALONI!

fly belts 1 Va rugam sa va puneti centurile de siguranta...la PANTALONI!

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Publicitate



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (5)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Bravo Lima via Facebook spune:

    [email protected] este e-mail-ul corect? am incercat de 2 ori sa va scriu si nu reusesc…

  2. teoretic este corect. Doriti o curea? puteti sa ne lasati un mesaj privat si rezolvam:)

  3. g.o. spune:

    Si e o ideie foarte buna . Eu mi-am facut din centurile de la masina data la casat , doar ca am schimbat sistemul de inchidere cu catarama. E bine. Comercializati. Se pot folosi si la altele.

  4. dan popescu spune:

    totusi nu sunt prea late? curelele de pantaloni sunt de 2 standarde. Nu cumva astea vor fi al treilea? Nu de alta, dar sa nu trebuiasca apoi si pantalonii modificati…

  5. Sebi spune:

    Nu, mie mi se potrivesc la absolut toate perechile de pantaloni. Curelele clasice nu sunt late cat gaica, astea sunt fix cat aceasta, de aia par mai late. Garantez ca se potrivesc la orice pantaloni, cu exceptia celor de stofa…

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement