GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

S-au implinit 91 de ani de la nasterea Generalului Grigore Bastan

[ 1 ] 25 ianuarie 2013 |

 

Grigore Bastan 203x300 S au implinit 91 de ani de la nasterea Generalului Grigore BastanMiercuri 23 ianuarie, Fundatia “GENERAL GRIGORE BASTAN“ a organizat  simpozionul ”91 de ani de la nasterea generalului GRIGORE BASTAN – 23 ianuarie 1922”, la Cercul Militar National, Sala Bizantina. La eveniment au participat si reprezentanti ai blogului motopara.ro, care ne-au relatat cum a fost comemorat parasutistul.

Evenimentul a fost sustinut de Presedintele Fundatiei, doamna Valentina BASTAN, fiind sprijinita de reprezentantii conducerii MApN precum si de asociatiile parasutistilor din Romania.

Cu aceasta ocazie s-a evocat personalitatea generalului GRIGORE BASTAN, primul general parasutist al Romaniei, care timp de aproape 61 de ani a slujit PATRIA cu pasiune, daruire si devotament sub DRAPELUL TRICOLOR AL ROMANIEI.

Au participat veterani parasutisti, personalitati militare, reprezentanti ai structurilor neguvernamentale de specialitate, reprezentanti ai structurilor civile de parasutism, parasutisti militari si sportivi, in activitate sau in rezerva, aviatori, specialisti in aeronautica, istorici ai aviatiei si jurnalisti.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Evenimente, People



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Comandantul bunicului meu la prima grupare de parasutisti liberi in Romania. Inca am cartea Vulturii cerului subliniata cu pasajele unde apare bunicul.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement