GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Check-in de pe telefonul mobil, aplicatii si Social-Media. Sa aruncam o privire asupra zborului comercial din anii urmatori

[ 0 ] 24 februarie 2013 |

blue legends 300x200 Check in de pe telefonul mobil, aplicatii si Social Media. Sa aruncam o privire asupra zborului comercial din anii urmatoriCum ar fi ca in viitor aeroporturile sa fie complet automate iar prima noastra interactiune cu persoane sa fie direct la bordul avionului, cu insotitorii de bord? Gratie siteurilor de socializare, interactiunea dintre companiile aeriene si pasageri este tot mai “intensa”, nevoile clientilor fiind mai bine intelese si, ulterior satisfacute.

Tehnologia moderna ne ofera deja mai mult control asupra calatoriilor prin aeroport, scapandu-ne de check-in si alte etape care ne consuma din timp si uneori ne fac nervi, atunci cand suntem nevoiti sa asteptam la coada.

Dar sa derulam putin banda timpului, peste doi-trei ani. In viitorul apropiat vom putea sa ne achizitionam direct de pe telefonul mobil toate serviciile necesare vacantei noastre. In plus, tot mai multe companii vor da posibilitatea pasagerilor sa imbarce in avion doar scanand un cod primit pe smartphone, o metoda practica si ecologica. Cativa transportatori aerieni deja ofera acest serviciu. Printre ei se numara si Lufthansa.

Dar ce se intampla la destinatie? Precum Aeroportului din Edinburgh, tot mai multe astfel de terminale vor oferi pasagerilor posibilitatea de a isi rezerva locuri de parcare, inchiria taxiuri, accesa harti ale orasului unde au aterizat cu mult inainte de a ajunge acolo.

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Timp liber, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement