GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

CUM iti comanzi TAXI IEFTIN din AEROPORTUL OTOPENI

[ 3 ] 7 februarie 2013 |

Monopolul taxiurilor de pe Aeroportul Otopeni a dispărut. Cine vrea să ia taxiul, nu are decât să-l comande la unul dintre cele două ghişee deschise special la terminalul „Sosiri”.

 

 

Cleintul işi alege singur compania, iar şoferul ajunge în doar câteva minute. Pasagerul este informat şi asupra preţurilor.

Pe un un panou mare sunt trecute 19 firme de taxi, numărul de telefon şi tariful perceput de fiecare în parte.

După ce a făcut comanda, clientul  a aşteptat taxiul în staţia din faţa terminalului

5 CUM iti comanzi TAXI IEFTIN din AEROPORTUL OTOPENI

Pasagerul ofera cuponul cu indicativul şoferului, apoi se urca în taxi

5 CUM iti comanzi TAXI IEFTIN din AEROPORTUL OTOPENI

Pasagerul nostru a ales Apolodor. Şi-a făcut singur comanda de pe telefonul fix, aflat la ghişeu, a trecut indicativul taxiului pe un cupon primit şi a ieşit în staţia din faţa terminalului.

Şoferul a ajuns imediat, clientul i-a înmânat cuponul şi s-a urcat în maşină. Simplu, sigur şi ieftin. Majoritatea firmelor care operează pe aeroport au un tarif de 1,39/km.

Taximetriştii scumpi, «exilaţi» la parter

Până la 1 februarie erau singurii care aveau voie să ia clienţi de pe Aeroportul Otopeni. Acum, însă, de când cu noile reguli, taximetriştii cu licenţă de aeroport, care au un tarif de 3,5 lei/km, nu mai au voie să urce la etajul 1 al terminalului „Sosiri” şi aşteptă clienţii la parter. Din cauza asta, şoferii se plâng că au ajuns să aştepte chiar şi 20 de ore până reuşesc să ia prima cursă.

SURSA

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: People, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Sebastian Constantin via Facebook spune:

    sa vedem cat tine minunea

  2. Adrian Nicula spune:

    …si daca-ti spun ca masura luata de catre Fenechiu este neconforma see you legea, operarea in sine a acestor taxiuri acolo fiind ilegala, ma crezi?

  3. Adrian Nicula spune:

    …si daca-ti spun ca masura luata de catre Fenechiu este neconforma see you legea, operarea in sine a acestor taxiuri acolo fiind ilegala, ma crezi?

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement