GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Incident INCREDIBIL! Copilotul unui avion de pasageri l-a incuiat pe dinafara cabinei pe comandant!

[ 3 ] 2 februarie 2013 |

 

Autoritatile olandeze ancheteaza un incident “serios” care a avut loc in timpul unui zbor al companiei aeriene Tarnsavia, in luna septembrie 2012, scriu cei de la stirileprotv.ro

images1 Incident INCREDIBIL! Copilotul unui avion de pasageri l a incuiat pe dinafara cabinei pe comandant! Avionul, un Boeing 737, zbura din Olanda spre insula greceasca Creta. Dupa 2 ore si jumatate de la decolare, capitanul a trebuit sa mearga la toaleta.

Protocolul de securitate stabilit dupa tragedia de la 11 septembrie prevede ca, pe toata durata unui zbor, cabina pilotilor sa stea incuiata. Prin urmare, dupa ce pilotul a iesit, copilotul sau a incuiat la loc usa.

Din pacate insa, acesta a adormit si cand capitanul a vrut sa revina in cabina, nu l-a auzit. Astfel, acesta a ramas blocata afara, timp in care nimeni nu a supravegheat zborul pus pe pilot automat.

In final, capitanul a reusit sa dechida singur usa si l-a gasit pe colegul sau dormind profund. Ancheta este inca in desfasurare.

Transavia este o subdiviziune low-cost a grupului Air France-KLM.

 

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement