GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Omologul de vanatoare al Dreamliner-ului. F-35 supersonicul? Nu, F-35 avionul cu super-multe probleme…

[ 3 ] 25 februarie 2013 |

 

Multirolul F-35 are din nou probleme, intreaga flota fiind oprita de la zbor. Noul motiv pentru care s-a intamplat acest lucru este aparitia unei fisuri in lama images13 Omologul de vanatoare al Dreamliner ului. F 35 supersonicul? Nu, F 35 avionul cu super multe probleme...turbinei motorului, la unul dintre aparate. Producatorul motorului, Pratt & Whitney, lucreaza acum impreuna cu fabricantul avionului pentru remedierea situatiei.

Hotararea de a opri zborurile cu supersonicul de ultima generatie vine la nici doua zile de la revenirea lor in aer, dupa remedierea unor probleme la sistemele hidraulice.

Din pacate pentru Lokheed Martin, mai multe state partenere in programul F-35-ului – Italia, Norvegia, Canada, Japonia  se gandesc sa reduca comenzile initiale sau chiar sa renunte complet la acest avion.

 

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Calin spune:

    A propos de Dreamliner: sunt ceva noutati? Zboara din nou?

  2. Jean spune:

    La sol.

  3. andrei spune:

    plin de stiri despre f 35 787 s.a.m.d de la rusi nu auzim nimic?

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement