GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Astazi e zi de greva la Lufthansa

[ 1 ] 22 aprilie 2013 |

2380 50 0013 mit Namen 300x200 Astazi e zi de greva la LufthansaSindicatul “Ver.di”, alcatuit din 33.000 de angajati ai Lufthansa organizeaza astazi, 22 aprilie 2013 o greva care va cam tine la sol 40 % din zborurile operatorului german. Scopul manifestatiei este cresterea presiunii asupra managementului companiei pentru negocierea unor fonduri mai mari pentru salarii.

Acesta este al doilea protest al angajatilor Lufthansa din 2013, primul avand loc in Martie.

Daca reprezentantii companiei au promis o crestere salariala de 1.2%, sindicatele vor cu 5.2% mai multi bani pentru insotitorii de bord si personalul de la sol al Lufthansa Cargo, Lufthansa Technik si Lufthansa Systems.

Asemeni europenilor de la Air-France KLM si SAS, Lufthansa incearca sa se mentina, cu greu, pe o piata tot mai dominata de segmentul low-cost.

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca cu compania aeriana Lufthansa ca, urmare a unei greve de avertisment organizata in data de 22 aprilie, 1650 de zboruri pe distante scurte vor fi anulate.

MAE precizeaza, in comunicatul transmis, ca aceasta companie aeriana recomanda tuturor calatorilor care au rezervate zboruri sa se informeze cu privire la zborurile anulate si la alternativele oferite (calatoria cu trenul).

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Timp liber, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Zsolt spune:

    Se scrie ver.di si vine de la Vereinte Dienstleistungsgewerkschaft.
    Este compus din mai multe sindicate, cum ar fi Deutsche Postgewerkschaft (DPG), Gewerkschaft Handel, Banken und Versicherungen (HBV), IG Medien – Druck und Papier, Publizistik und Kunst (IG Medien), Gewerkschaft Öffentliche Dienste, Transport und Verkehr (ÖTV), Deutsche Angestellten-Gewerkschaft (DAG), si are peste 2 milioane de membri.
    Lufthansa le ofera pasagerilor altenativa de a calatori cu trenul (Deutsche Bahn).

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement