GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Blue Air – de vanzare

[ 0 ] 12 aprilie 2013 |

blueair 300x165 Blue Air   de vanzarePentru  a isi consolida pozitia pe piata din Romania, cat si pe cea europeana, pentru a isi imbunatati calitatea serviciilor de transport aerian oferite pasagerilor, noul consiliu de administratie al  Blue Air alcatuit din: dna Ellen Phillips – specialist american în aviație și în restructurarea companiilor de aviație, cu peste  30 de ani de expertiză în domeniu (lucrează în cadrul Blue Air din 2010), dl. Adrian Ionașcu – Director General Adj. Blue Air (parte a echipei de management a companiei din 2007), si dl. Rudolf Vizental – reprezentant al Casei de Insolvență Transilvania consideră oportună găsirea unui investitor, mai ales că există deja oferte și scrisori de intenție depuse de investitori români și străini de marcă.

Pentru a organiza un proces transparent și competitiv de selecție, până la data de 20 aprilie 2013, îi invităm pe toți cei interesați să depună oferte și scrisori de bonitate bancară, la sediul companiei Blue Air din Str. Buzești nr. 71, sector 1 București, e-mail: [email protected], tel.: 021.208.86.55.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: People, Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement