GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Creeaza-ti propriul livery pentru Boeing 747-8 Intercontinental

[ 0 ] 24 aprilie 2013 |

748i 300x106 Creeaza ti propriul livery pentru Boeing 747 8 IntercontinentalCand esti ditamai compania aeriana si trebuie sa iti improspatezi flota cu noi avioane, cum ar fi Boeing-ul 747-8 Intercontinental, una dintre cele mai dificile etape este alegerea unui design exterior.

Plecand de la aceasta premisa, cei de la Boeing au venit cu ideea de a le da pasionatilor de aviatie sansa sa inspire schemele de vopsire viitoare. Ideea nu este noua, ea fiind initial pusa in practica pe controversatul 787 Dreamliner.

Puteti incerca si voi sa aranjati propriul vostru 747-8, accesand linkul urmator: https://designyourown.newairplane.com/#!/en/design/. Daca nu aveti idei, accesati linkul urmator:https://designyourown.newairplane.com/#!/en/gallery/. Veti gasi o groaza de proiecte realizate de altii.

Spor la…desenat!

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Timp liber, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement