GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Gluma de 1 Aprilie? Construcția pistei Aeroportului din Brașov începe săptămâna aceasta daca vremea permite

[ 2 ] 1 aprilie 2013 |

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat la finalul saptamanii trecute ca vor începe lucrările la Aeroportul care este aşteptat de mai bine de zece ani.

aeroport brasov 300x184 Gluma de 1 Aprilie? Construcția pistei Aeroportului din Brașov începe săptămâna aceasta daca vremea permitePista va avea o lungime de 2.850 de metri şi o lăţime de 45 de metri. Termenul de realizarea a lucrării este de 12 luni. Licitaţia a fost câştigată de firma Vectra. „Am avut o discuţie în timpul acestei săptămâni cu proprietarul companiei care a câştigat licitaţia pentru construcţia acestei piste, iar firma este pregătită să demareze lucrările, doar că e nevoie să vină vremea bună. Avem deja toate avizele“, a spus Căncescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a spus că în curând va fi demarată şi licitaţia pentru construcţia terminalului. Câncescu spune că sunt deja şapte investitori interesaţi, din mai multe colturi ale lumii:  zona Orientului Mijlociu, Germania, Italia, Statele Unite ale Americii şi posibil Franţa sau China.

Investiţia la aeroport se ridică la 60 de milioane de euro.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. metroul bucuresti-brasov s-a finalizat ?

  2. Manuel Onea via Facebook spune:

    Metrorex a finalizat lucrarile pana la Băicoi in jud Prahova, pina la Brasov vor fi gata pe 1 aprilie 2014

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement