GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

O componenta dintr-un tren de aterizare apartinand uneia dintre aeronavele deturnate in 9/11 a fost gasita in Manhattan

[ 0 ] 27 aprilie 2013 |

O piesă din trenul de aterizare al unuia dintre avioanele care au intrat în World Trade Center pe 11 septembrie 2001 a fost descoperită într-un spațiu îngust din Manhattan, la doar cateva strazi distanta de WTC.

O parte dintr-un tren de aterizare, care pare sa provina de la unul dintre avioanele distruse la 11 Septembrie 2001, a fost descoperita intepenita in spatele a doua imobile din Manhattan”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Paul Browne.

Bucata contorsionată de metal, prevăzută cu cabluri, are o lungime de 1,2 metri și o lățime de 0,4 metri. Piesa din trenul de aterizare a fost descoperită pe o alee cu o deschidere de doar jumătate de metru dintre două clădiri, fapt care explică de ce nu a fost găsită până acum.

2 500x281  O componenta dintr un tren de aterizare apartinand uneia dintre aeronavele deturnate in 9/11 a fost gasita in Manhattan

Bucata poartă un număr vizibil de identificare a producătorului, compania Boeing, și investigatorii urmează să determine dacă ea aparține unui avion al United sau unuia American Airlines, relateaza aeronews.

2.753 de persoane au fost ucise in atentatele de la 11 Septembrie la New York, cand doua avioane de pasageri au fost prabusite de catre comando-uri ale Al-Qaida in turnurile gemene ale World Trade Center. Conform medicilor legisti, nicio urma nu fost gasita pentru 1.122 dintre persoanele disparute in potopul de otel si foc din timpul prabusirii turnurilor. In total, aproximativ 21.817 ramasite umane au fost gasite, dintre care doar 59 la suta au fost identificate.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement