GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Tupolev vrea sa construiasca avioane civile la Romaero

[ 0 ] 23 aprilie 2013 |

Rusia a propus Romaniei o colaborare privind productia unui model de avion civil Tupolev la Romaero 1151828775 RA 85648 Tupolev Tu 154M Aeroflot 300x212 Tupolev vrea sa construiasca avioane civile la Romaero Baneasa, a declarat la finalul saptamanii trecute ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

“Partea rusa a propus un parteneriat intre Tupolev si Romaero pentru constructia in Romania a unui model de avion civil Tupolev”, a afirmat Varujan Vosganian.

El a precizat, dupa sedinta unei comisii interguvernamentale de colaborare intre Romania si Rusia, ca propunerea este “in evaluare”.

La conferinta a participat si Konstantin Kosaciov, presedintele Agentiei Federale Rossotrudnicestvo, de promovare a colaborarii Rusiei cu alte tari.

 

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement