GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Blue Air a adaugat inca o modalitate de plata: terminalele QIWI

[ 0 ] 28 mai 2013 |

Blue Air vine in intampinarea nevoilor clientilor sai si adauga o noua modalitate de plata pentru biletele de avion, terminalele QIWI.

Acest nou serviciu este disponibil in toata tara. Pasagerii care doresc folosirea acestui nou serviciu trebuie sa acceseze website-ul oficial al Blue Air (www.blueairweb.com) pentru rezervarea biletelor de calatorie si setarea metodei de plata in lei prin noua modalitate de plata QIWI.

„La nivel mondial avem parteneriate cu numeroase companii aeriene, iar in Romania am ales sa incepem cu Blue Air, intrucat ofera servicii de calitate la preturi accesibile, iar profilul clientilor companiei aeriene coincide in mare masura cu segmentul vizat de QIWI Romania. Strategia noastra pentru 2013 se concentreaza pe diversificarea portofoliului de produse si extinderea retelei de terminale, astfel incat sa venim in intampinarea dorintei clientilor nostri de a economisi timp, oferindu-le in prezent posibilitatea de a plati peste 60 de servicii, in acelasi loc, fara card bancar, urmand ca pana la sfarsitul anului sa implementam la terminalele QIWI peste 100 de servicii diferite”, spune Alexandru Oancea, Directorul Comercial QIWI România.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement