GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Primul zbor al baloanelor cu aer cald de la International Balloon Fiesta Moldova 2013 a avut loc în această dimineaţă

[ 0 ] 25 mai 2013 |
cupa romaniei la zbor cu balonul 300x159 Primul zbor al baloanelor cu aer cald de la International Balloon Fiesta Moldova 2013 a avut loc în această dimineaţă  Toate baloanele au decolat de la Hruşova, raionul Criuleni şi au aterizat la Budeşti, în apropiere de Chişinău, scriu cei de la adevarul.
La festival participă echipaje din Moldova, România, Ungaria, Lituania şi Ucraina. În această dimineaţă, de la ora 7.00, a avut loc primul zbor al echipajelor înscrise în cadrul Festivalului Internaţional al Baloanelor cu Aer Cald ”International Balloon Fiesta Moldova 2013”.
Ajuns deja la cea de-a doua ediţie, festivalul reuneşte la Chişinău, între 23 şi 26 mai, echipe din România, Ungaria, Lituania, Ucraina şi, bineînţeles, Republica Moldova.
Pentru prima dată, ţara noastră participă la acest festival cu trei baloane.
”Astăzi am avut prima dimineaţă cu vreme bună, aşa că am decolat de la Hruşova, Criuleni şi am aterizat la Budeşti, lângă Chişinău. A fost un zbor de circa o oră”, a spus directorul festivalului, pilotul Sergiu Zavulan, imediat după aterizare.

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Timp liber, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement