GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Un avion ultrausor pilotat de un austriac a aterizat fortat in Judetul Olt

[ 1 ] 27 mai 2013 |

Potrivit primelor informaţii, pilotul unui avion de agrement care zbura într-o formaţie de cinci avioane venind dinspre Arad şi având ca destinaţie Aerodromul de la Comana, din apropierea Capitalei, a observat, luni, în jurul orei 16.00, că ceva nu merge bine la motor, motiv pentru care a decis să părăsească formaţia şi să aterizeze forţat.

Astfel, avionul de agrement cu două locuri a aterizat forţat pe DN 54, la graniţa dintre judeţele Olt şi Teleorman, între localităţile Gârcov, din judeţul Olt, şi Izlaz, din judeţul Teleorman.

Potrivit MEDIAFAX, poliţiştii de forntieră au mers la locul incidentului şi au observat că pilotul nu a fost rănit şi nici aparatul de zbor nu a fost avariat, astfel că nu se impune intervenţia echipajelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă.

Avionul urmează să fie preluat de un camion.

Celelalte patru avioane din formaţie şi-au continuat zborul.

Din primele informatii furnizate presei, poliţiştii aflaţi la locul incidentului nu au putut alte detalii, în condiţiile în care pilotul, de origine austriacă, vorbeşte doar limba germană.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. a lucrat Pardaf la ceva:))

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement