GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Vreau sa merg la Fotogenica 2013! Ma ajuti sa imi indeplinesc “visul”?

[ 2 ] 13 mai 2013 |

Începând în vara anului 2009, Fotogenica a atras un număr mare de participanți, de fotografi entuziași, de fotografi amatori, de oameni care iubesc fotografia, având ca scop aducerea lor la un loc cu fotografii deja consacrați în domeniu. Un teambuilding al fotografiei, unde iti faci prieteni noi, te distrezi si, cel mai important…de unde pleci acasa cu un bagaj nou de cunostiinte si de idei pe care abia astepti sa le pui in practica.

Anul acesta se anunta un Fotogenica spectaculos, caci vor exista workshopuri de fotografie subacvatică, de glamour&beauty, astrofotgrafie, body shapes, fotografie nocturnă, fotografie de natură și o sesiune foto dedicată surprinderii răsăritului la Șirnea.

De ce as vrea sa particip eu, cel care pana acum a pozat mai mult avioane? Ca orice fotograf sau artist, am nevoie de contexte noi, pentru a deveni tot mai creativ si mai priceput in ceea ce fac.  Ma ajuti sa devin corespondent al acestui eveniment?  Daca ti-au placut pozele mele, fii TU cel care ma ajuta sa devin mai bun!

DSC 6889 500x331 Vreau sa merg la Fotogenica 2013! Ma ajuti sa imi indeplinesc visul?

Incoming search terms:

Tag-uri: , ,

Categorie:: Alte articole in afara aviatiei



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement