GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cea mai noua metoda de terapie menita sa relaxeze pasagerii din aeroporturi…are nasul rece si umed

[ 0 ] 3 iunie 2013 |

13053011084115 300x199 Cea mai noua metoda de terapie menita sa relaxeze pasagerii din aeroporturi...are nasul rece si umedCainii pe care ii vedeti in aeroport s-ar putea, mai nou,  sa nu caute bombe sau droguri ci…afectiune!

Jobul lor este sa fie mangaiati”, a declarat recent Kyra Hubis, voluntar in cadrul unui proiect inedit ce se desfasoara in cadrul aeroportului Mineta San Jose, Los Angeles. Initiativa despre care vorbim a luat nastere dupa incidentul de la 11 septembrie cand pasagerii curselor comerciale erau foarte speriati si stresati.

Daca la inceput un singur caine trebuia sa “imprieteneasca” cu toti pasagerii, de-a lungul anilor, “flota canina” a fost extinsa la noua patrupede. Cateii chiar reusesc, cerand sa fie mangaiati si iubiti pasagerilor, sa le inlature grijile privind terorismul si chiar teama de zbor.

Tot Kyra Hubis a marturisit: “Daca stati o zi alaturi de acesti caini veti observa cum oamenii se destreseaza, incep sa vorbeasca unii cu altii, sa zambeasca si sa fie mai optimisti.”

Cum vi se pare initiativa americanilor? Credeti ca ar putea fi aplicata la o scara mai larga, pe mai multe aeroporturi?

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement