GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa asigura: absolvenţii Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă” din Braşov vor fi angajaţi, conform pregătirii

[ 0 ] 5 august 2013 |

Promoţia din acest an a Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă” numără 159 de tineri ofiţeri dintre care 20 de fete în specialităţile aviaţie naviganţi avioane, aviaţie naviganţi elicoptere, aviaţie nenaviganţi, radiolocaţie, artilerie şi rachete antiaeriene, război electronic în aviaţie şi apărare antiaeriană.

“Sunteţi promoţia centenarului aviaţiei militare şi rezultatele pe care le-aţi obţinut la învăţătură dovedesc faptul că vă doriţi o carieră de excepţie în domeniul aviaţiei militare. Mediile pe care le-aţi obţinut la examenul de licenţă sunt deosebite şi vreau să vă felicit că între dumneavoastră, o domnişoară, Avădanei Angela Karina, a obţinut cea mai mare medie la examenul de licenţă din întreg învăţământul militar din acest an, cu media 9,82. V-aţi ales un domeniu deosebit, aviaţia militară, care este deosebit pentru că vă aşteaptă şi obiective deosebite. Va trebui să vă pregătiţi continuu pentru că, zi de zi, cea de ceas acest domeniu se înnoieşte şi, de aceea, trebuie să vă pregătiţi mereu pentru a fi în pas cu tehnica din domeniul aviaţiei”, a spus ministrul Apărării Naţionale.

El a precizat că este vorba despre programul de dotare al armatei române cu avioane de transport cargo şi trupe, aeronavele Spartan.

În această toamnă vor sosi avioanele şase-şapte de tipul Spartan, iar în perioada următoare va începe derularea programului pentru înzestrarea aviaţiei militare cu avioane multirol.

În cadrul unei ceremonii desfăşurate în Piaţa Sfatului, absolvenţii au fost felicitaţi pentru rezultatele obţinute, iar şefii de promoţie au primit diplome, albume, cărţi. Şefa promoţiei pe întreg învăţământul militar şi şef de promoţie la specialitatea Aviaţie Nenaviganţi Forţe Aeriene şi Forţe Terestre, Avădanei Angela Karina, care a absolvit cu media 9,82, va urma un curs de bază la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene de la Boboc, după care va primi repartiţie la Forţele Aeriene.

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: People, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement