GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Nebunie sau pricepere? A sarit din elicopter, de la 23 de metri inaltime!

[ 0 ] 21 august 2013 |

BN 081913CliffdiveNYC 6343 1 Nebunie sau pricepere? A sarit din elicopter, de la 23 de metri inaltime!“Orasul care nu doarme niciodata” s-a trezit in aceasta dimineata cu Orlando Duque, sarind dintr-un elicopter chiar in fata Statuii Libertatii. Cu unul dintre cele mai celebre simboluri in spate, atletul in varsta de 38 de ani a sarit in apa dintr-un elicopter de la o inaltime de 23 de metri.

Dupa patru opriri in Europa, Red Bull Cliff Diving World Series calatoreste peste Atlantic in cea de a doua jumatate a sezonului si ajunge intr-unul dintre cele mai vechi orase ale Americii, in Boston, Massachusetts, pe 25 August.

“Este foarte emotionant sa execut o saritura in apa intr-o locatie atat de cunoscuta si cu atat de multa istorie in spate, precum Statuia Libertatii. Este mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata”, a spus Orlando Duque.

Pentru aceasta experienta unica, de 10 ori campion mondial la sarituri in apa, Orlando Duque, a calatorit in SUA pentru cea de a cincea oprire Red Bull Cliff Diving World Series care va avea loc week-endul acesta. Actualul lider al clasamentului, englezul Gary Hunt, rusul Artem Silchenko, care are deja doua victorii in acest sezon, precum si ultimul castigator, americanul in varsta de doar 24 de ani, David Colturi, vor incerca sa se departajeze in cea de a doua parte a sezonului competitional.

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: People, Pilot Magazin



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement