GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Brad Pitt s-a apucat de zbor. Mai mult, si-a “tras” un Spitfire!

[ 1 ] 5 decembrie 2013 |

24 SPitfire 81c9c171bc 500x313 Brad Pitt s a apucat de zbor. Mai mult, si a tras un Spitfire!Celebrul actor Brad Pitt şi-a achiziţionat  recent un avion de luptă în valoare de 3.300.000 de dolari. Si nu orice avion, ci un adevarat simbol al celui De-al Doilea Razboi Mondial!

De când a lucrat la ultimul său film, intitulat “Fury”, Brad Pitt (49 de ani) a dezvoltat o adevărată pasiune pentru al Doilea Război Mondial, fapt pentru care actorul şi-a făcut un cadou mai inedit.

Aparatul de zbor datează din anii ’40

Celebrul star de la Hollywood a dat nu mai puţin de 3.300.000 de dolari pe un avion de luptă britanic Spitfire, care a fost folosit de Royal Air Force în luptele ce au avut loc între 1939-1945. De asemenea, el va lua lecţii pentru pilotarea aparatului de la Academia Boultbee Flying din Oxford, pentru care va plăti câteva zeci de mii de euro.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: People



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Ștefan spune:

    Nu puteați să faceți un articol cinstit și documentat, trebuia să preluați unul din „ziarele” românești „de scandal”. Păcat.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement