GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Premiera in Europa: British Airways permite utilizarea gadget-urilor in timpul decolarii si aterizarii

[ 0 ] 20 decembrie 2013 |

British Airways 2 500x375 Premiera in Europa:  British Airways permite utilizarea gadget urilor in timpul decolarii si aterizariiBritish Airways este prima companie aeriană din Europa care le permite pasagerilor să utilizeze smartphone-uri, tablete sau e-readere, în timp ce aeronava rulează pe pistă, decolează şi aterizează. Începând de astăzi, 19 decembrie, pasagerii British Airways vor putea folosi dispozitivele electronice în modul ‘flight safe’ (în condiţii de siguranţă pe timpul zborului), din clipa în care păşesc la bordul aeronavei şi până când debarcă.

Ştim că oaspeţii noştri doresc să îşi folosească mai mult dispozitivele electronice, deci considerăm că aceasta va fi o veste foarte bună pentru ei,” a declarat Ian Pringle, Comandant British Airways. “Relaxarea restricţiilor va oferi pasagerilor aproximativ 30 de minute în plus pentru divertisment. Luând în considerare aproximativ 300 de persoane ce se află la bordul unei aeronave pe un zbor de lungă durată, asta înseamnă un total de aproximativ 150 de ore suplimentare în care oaspeţii noştri vor putea să vizioneze filme, să citească sau să lucreze,” a mai spus oficialul BA.

Tot în 2013, British Airways a fost prima companie aeriană din Europa care le-a permis pasagerilor săi să folosească telefoanele mobile şi alte dispozitive electronice pentru apeluri telefonice, mesaje sau e-mail-uri, după ce aeronava a aterizat sau a ieşit de pe pistă.

Subliniind încă o dată promisiunea sa fermă de a se dedica inovaţiilor, British Airways oferă pasagerilor acces la Internet la bordul aeronavelor pe ruta Londra – New York, oferindu-le posibilitatea de a trimite email-uri sau de a căuta informații pe internet.

 

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Turism aerian, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement