GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Un pasager a fost “pedepsit” intr-un mod inedit pentru comportamentul sau din timpul zborului

[ 0 ] 2 ianuarie 2014 |

article 2532551 1A61C78200000578 88 634x463 500x365 Un pasager a fost pedepsit intr un mod inedit pentru comportamentul sau din timpul zboruluiUn pasager de origine germana, care zbura la bordul unui avion al Emirates, pe ruta Singapore – Brisbane, calatorie cu o durata de 7 ore si ceva a fost surprins de catre o insotitoare de bord incercand sa fumeze. Mai mult, in momentul flagrantului, calatorul a devenit recalcitrant si agresiv, fapt pentru care a fost legat de scaun pana la aterizare, apoi predat politiei.

In aceeasi zi, adica astazi, Mathias Jorg, a  avut o infatisare in fata instantei, fiind acuzat pentru fumat in timpul zborului si atacarea unui insotitor de bord in timpul serviciului. Fara nici un rezultat insa, germanul avand inca un termen peste cateva zile. Pana atunci, nu poate parasi Australia.

Tag-uri: , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement