GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Arestare inedita. S-au izbit cu masina de avion inainte ca acesta sa decoleze pentru a opri suspectii | VIDEO

[ 0 ] 3 noiembrie 2011 |

Scene demne de un film de actiune au fost filmate de politia braziliana ieri, cand un echipaj s-a izbit cu masina intr-un avion ce incerca sa decoleze de pe un aerodrom din N-E Sao Paolo.


Dupa ce masina a lovit aripa stanga a aparatului de zbor, unul dintre politisti a strigat: ” nu mai trage, am lovit aripa, am lovit aripa!”, incercand sa il opreasca pe colegul sau sa traga si sa  provoace un incendiu.

Reprezentantii politiei locale au declarat mai tarziu pentru presa braziliana ca aeronava era folosita pentru contrabanda de marfuri si droguri. Ieri, cand acestia incercau sa decoleze si au fost opriti, transportau calculatoare, echipament de supraveghere si…o bicicleta.

Au fost arestati cinci suspecti, insa cercurile se extind pana la 30 de persoane implicate in aceasta afacere ilicita.

Referiror la costurile ineditei arestari, inlocuirea parbrizului spart al masinii  va costa politia braziliana 250 de lire. O suma mica, cand stam sa ne gandim ca au “doborat” un avion incarcat la maxim.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Dirijabilul hibrid fara emisii de bioxid de carbon

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: News, Pilot Magazin TV

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.