GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Un pilot al Red Arrows a murit in timp ce s-a catapultat la sol ieri, la baza lor din Lincolnshire

[ 0 ] 9 noiembrie 2011 |

Capitanul Simon Blake a declarat imediat dupa incident, ca pilotul, coleg cu el, a fost catapultat din avionul de tip Hawk H1 Jet, in timp ce acesta se afla pe sol. Incidentul s-a petrecut la baza lor din Lincolnshire ieri, in jurul orei pranzului (ora locala).

Autoritatile militare au declansat o ancheta, iar familia victimei a cerut sa treaca un timp pana ca numele acestuia sa fie facut public.

In aceasta perioada, formatia Red Arrows desfasura un antrenament de iarna, dupa ultima lor reprezentatie publica de anul acesta din Septembrie. Fiecare pilot zboara de trei ori pe zi, iar iesirile sunt filmate de la sol si comentate dupa ce acesta aterizeaza. Antrenamentul a fost intrerupt insa dar zborul aeronavelor de tip Hawk H1 Jet nu.

Acesta este cel de-al doilea accident al celor de la Red Arrows. Anul acesta un alt coleg de-al lor, Jon Egging, si-a pierdut viata intr-un tragic accident aviatic in luna august.

Va vom tine la curent cu alte detalii.


Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Un avion al unităţii de acrobaţie a aviaţiei regale britanice s-a prăbuşit în timpul unei demonstraţii ieri dupa-amiaza (20 august 2011)
  2. Teste: Un pilot de F35 se catapulteaza la 1.000 km/h

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: News, Pilot Magazin TV

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.