GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Vanturile puternice obliga pilotii zborurilor transatlantice sa faca opriri pentru realimentare

[ 0 ] 17 ianuarie 2012 |

Mai multe companii aeriene intalnesc vanturi mai puternice in aceasta perioada decat in mod obisnuit pe rutele dintre Statele Unite si Europa, fortand pilotii sa opreasca pentru realimentare, pe trasee pe care in mod normal nu ar opri.

Astfel, in luna Decembrie s-au raportat 43 de opriri pentru realimentare.  Desi prognozele meteo sunt destul de amanuntite, vremea le joaca feste meteorologilor si pilotilor. De cele mai multe ori cantitatea de combustibil ramasa in rezervoare este  la limita, dar, stiti cum este cu carburantul: niciodata nu e suficient.

Astfel, comandantii de aeronava aterizeaza in drumul spre destinatie pentru a face din nou plinul avioanelor de pasageri.

Din cauza opririlor neprogramate, unii calatori pierd alte avioane de legatura, dar reprezentantii companiilor aeriene le ofera cazare la hotel in aceasta situatie.

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.