GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Bucharest Skydiving Boogie

[ 0 ] 10 ianuarie 2011 |

“Saltul din avion  este cea mai puternică senzaţie de libertate”

Cine organizează?

Dragoş şi Bogdan Boeru sau “TNT Brothers”.

Primul contact al celor doi fraţi cu parasutismul a avut loc acum 8 ani, când s-au înscris la cursurile organizate de Aeroclubul României. După obţinerea licenţei de parasutişti, cei doi au sărit în Italia, Spania, Ungaria, Franţa, Cehia, dar i-aţi putut vedea şi la evenimentele interne precum Aeromania şi Tuzla Fly-in.

Anul următor, Dragos si Bogdan plănuiesc să ajungă la două competiţii de peste hotare: “Dubai Skydiving Championship”, dar şi “Swoop Landing”, în Cehia.

Din dorinţa de a promova acest sport în ţara noastră şi aducerea de noi discipline, cei doi au înfiinţat TNT Brothers.

Radu Sebastian: De unde ideea de Bucharest Skydiving Boogie?

Dragoş Boeru: Această idee a venit după participarea la un boogie din străinătate. Pentru cei din afară, domeniului “boogie”  reprezintă o “întrunire” a paraşutiştilor, cu salturi de diferite tipuri şi povesti  despre ce au mai făcut fiecare. Astfel, ne-am decis că nu ar strica să facem un astfel de eveniment şi în România, eveniment prin care să arătăm partea frumoasă a acestui sport.

R.S.: Ce se va întampla în cadrul evenimentului?

D.B.: Bucharest Skydiving Boogie va începe pe 21 septembrie cu o mică conferinţă de presă şi prezentare a show-ului  către public. De pe 22 septembrie, timp de 3 zile va urma un maraton de salturi în tandem, lansări de paraşutişti, dar şi cea mai mare prindere din România.

-          40 paraşutişti

-          120 tandemuri

-          1200 lansări

Ne vedem cu toţii acolo pentru a experimenta libertatea supremă!

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Evenimente

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.