Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Click pentru detalii

Rolls-Royce şi British Airways finalizează contracte de 5 miliarde de dolari pentru motoare Trent

[ 1 ] 6 ianuarie 2011 | Sebi

Rolls-Royce, compania globală de sisteme de putere, şi British Airways au finalizat contracte pentru motoare Trent 900 şi Trent 1000 pentru a propulsa până la 61 de avioane de mare capacitate.

Comanda, care a fost anunţată iniţial în septembrie 2007 şi e în valoare de peste 5 miliarde dolari la preţuri de catalog dacă toate opţiunile sunt comandate, este pentru motoare Trent 900 pentru propulsarea a 12 avioane Airbus A380, cu posibilitatea de a adauga încă şapte opţiuni, şi motoare Trent 1000 pentru propulsarea a 24 avioane Boeing 787 Dreamliners, cu 18 opţiuni. Contractele includ şi un acord de service pe termen lung de tip TotalCare â.

Willie Walsh, CEO British Airways, a declarat: „Suntem încântaţi de a finaliza aceste contracte, care pun British Airways într-o poziţie puternică pentru viitor. Am avut o relaţie lungă şi pozitivă cu Rolls-Royce şi dorim să continuăm să lucrăm cu această companie în viitor. Credem că suportul pachetului TotalCare oferit de Rolls-Royce va avea un efect benefic semnificativ pentru operaţiunile British Airways.”

Sir John Rose, Chief Executive, Rolls-Royce, a declarat:”Salutăm finalizarea acestor contracte cu un client pe care îl preţuim. Suntem încântaţi că British Airways continuă să aibă încredere în tehnologia noastră de clasă mondială pentru motoare Trent şi în service-ul pe care îl oferim.”

British Airways este una din cele nouă companii care au selectat motorul Trent 900 pentru avionul Airbus A380. Motorul Trent 1000 a fost selectat pentru propulsarea primului avion Boeing 787 care va intra în serviciu pentru compania japoneză All Nippon Airlines şi a acumulat deja peste 2.000 de ore de zbor pe avioane folosite la teste.

Mesaje asemănătoare:

  1. Qatar Airways face angajari in Romania !
  2. Ryanair va lansa în 2011 un zbor pe ruta Constanţa-Milano şi estimează 30.000 pasageri pentru vară
  3. Ce curse aeriene a pierdut România anul acesta

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. I’ve recently started a blog, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.