GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

“Angajăm stewardese şi piloţi de avion”. VEZI ce salarii se oferă

[ 0 ] 13 februarie 2011 |

Mai multe companii aeriene din regiunile Orientul Mijlociu, Asia-Pacific şi India recrutează stewardese şi căpitani de aeronavă din România, prin intermediul unor firme de selecţie şi plasare de personal de pe piaţa locală, scrie Realitatea.net.

Pentru stewardese şi însoţitori de zbor, sunt disponibile până la 100 de joburi în Emiratele Arabe, Iordania şi Qatar.

“O condiţie obligatorie este experienţa profesională de minim un an. Nu este suficientă absolvirea Şcolii de Aviaţie”, a declarat pentru Realitatea.net Răzvan Dumitraşcu, asociat al Jobs Authentic, firma care face recrutările.

Persoanele interesate trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani şi să vorbească limba engleză la nivel avansat. “Orice altă limbă străină constituie un avantaj”, spune recrutorul.

Contractele de muncă pentru însoţitorii de bord se încheie pe perioade de peste 1 an, iar în prima lună se oferă training. Salariile nete încep de la 1.200 de dolari pe lună şi pot ajunge la 2.000 de dolari.

Firma caută şi căpitani de aeronavă civilă B 737 NG, dar şi piloţi militari, pentru India, Middle East şi Asia Pacific. Sunt disponibile 25-30 de posturi, pe contracte care variază între 1-3 ani.

Salariile oferite piloţilor cu peste 4.000 de ore de zbor la activ sunt de 10.000 de dolari net pe lună.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Au angajat transsexuali drept stewardese!
  2. Qatar Airways face angajari in Romania !

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.