GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

S-a descoperit o bucată mare din epava avionului Air France prăbuşit în Oceanul Atlantic

[ 1 ] 5 aprilie 2011 |

4 300x183 S a descoperit o bucată mare din epava avionului Air France prăbuşit în Oceanul AtlanticAu fost descoperite o bucată mare din epava avionului Air France prăbuşit în Oceanul Atlantic în 2009, dar şi cadavre ale unor victime ale tragediei aviatice, a anunţat ministrul francez al transporturilor, Nathalie Kosciusko-Morizet.

Ministerul francez al Transporturilor a anunţat, duminică, că a fost găsită o bucată din avionul Airbus A330 prăbuşit în 1 iunie 2009. Potrivit Biroului de Anchetă şi Analiză (BAA) al ministerului, este vorba despre motoare şi părţi din fuselaj, inclusiv aripile.

 

Avionul avea 228 de pasageri la bord şi efectua o cursă Rio de Janeiro-Paris. În avion se afla şi românca Violeta Bajenaru Declerk.
Oficialul francez şi-a exprimat speranţa că în perioada următoare vor putea fi localizate şi cutiile negre ale aeronavei pentru a putea elucida cauzele accidentului.

Aeronava s-a prăbuşit în ocean la circa 1.500 de kilometri nord-est de portul brazilian Recife, în timp ce zbura de la Rio de Janeiro la Paris. Toţi cei 228 de pasageri şi membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa.

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. [...] Aeronautica Franceza a facut publice imagini cu ramasitele avionului Airbus A330-200 Air France prabusit in Atlantic in vara lui 2009. Aceastea au fost obtinute cu ajutorul unui robot [...]

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement