GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Tragedie la un show aerian din Polonia

[ 0 ] 20 iunie 2011 |

8198834 448x252 300x168 Tragedie la un show aerian din PoloniaUn spectacol aviatic din localitatea poloneza Plock s-a sfarsit tragic. Celebrul pilot Marek Szuka a murit in urma unui tragic accident, plonjand cu aparatul sau, un biplan Christen Eagle II in apele raului Vistula. El a fost transportat la spital inca in viata, insa in stare grava. Dupa o ora de resuscitari, el a fost declarat mort.

Marek Szuka era pilot de linie la compania LOT si vicecampion al Poloniei la acrobatie avand o experienta de peste 20.000 de ore de zbor.

Cauzele prabusirii inca nu se cunosc, desi s-a scris ca avionul a scos un fum negru din motor inainte de a lovi suprafata apei. Acest “fum negru iesit din motor”, despre care s-a scris peste tot este de fapt clasicul fum folosit de toate avioanele de acrobatie… Analizand in filmarea de mai jos traiectul aeronavei as putea spune,  in ciuda experientei pilotului ca o eroare de pilotaj ar fi de vina pentru accident. Din cate stiu, daca tragi de mansa brusc pentru a scoate avionul din picaj acesta va avea un moment de “infundare”.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: People, Pilot Magazin TV, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement