Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

E-mag sustine parapantismul romanesc si pe Toma Coconea

[ 0 ] 19 iulie 2011 |

eMAG, cel mai mare magazin online din România, dă startul campaniei de susţinere a lui Toma Coconea la cea mai importantă competiţie de zbor cu parapanta, alergare şi alpinism din lume, X-Alps. Cursa a început pe 17 iulie, în Salzburg, Austria, şi se va încheia după aproximativ 2 săptămâni, când primul concurent va ajunge la Monaco.

X-Alps este cea mai dificilă competiţie de sport extrem din lume, iar ediţia din acest an va fi urmărită de peste 230 de milioane de spectatori din întreaga lume. Românii pot urmări în timp real parcursul lui Toma pe toată durata competiţiei pe site-ul eMAG, prin Live Track (urmărire prin satelit).

“Fără să ştiu cine este, am zburat la un moment dat cu Toma. I-am ascultat la înălţime poveştile fascinante despre zbor şi despre aventurile incredibile din competiţii, pe care le împărtăşea de parcă le-ar fi retrăit cu mine de faţă. Fără legătură cu acel moment, echipa sa a venit de curând la eMAG pentru a-l susţine în încercarea de a cuceri titlul suprem. Am acceptat din primul moment”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

Cursa începe în Salzburg, iar între start şi sosirea în Monaco participanţii vor parcurge aproximativ 864 km de teren accidentat, traversând Austria, Italia, Elveţia şi Franţa. Atleţii pot zbura cu parapanta sau merge pe jos, transportând echipamentul cu ei.

X-Alps este o competiţie care testează limitele performanţei, unde iau startul numai 30 de atleţi, selectaţi din peste 20 de ţări. Obiectivul de anul acesta este să câştig competiţia pentru care m-am pregătit în ultimii ani şi să obţin recunoaşterea performanţei româneşti la nivel mondial. Sunt convins că, alături de susţinătorii români şi de eMAG, voi avea toate şansele să înving”, a declarat Toma Coconea, singurul român participant în competiţia X-Alps.

Românii îl pot susţine pe Toma Coconea participând în campania lansată de eMAG şi îi pot urmări parcursul în timp real, având astfel posibilitatea de a câştiga o excursie la Monte Carlo, punctul de sosire al competiţiei. Pentru a se înscrie în concurs,  participanţii trebuie să aproximeze distanţa parcursă de Toma în fiecare zi, precum şi distanţa totală, pe durata competiţiei.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Toma Coconea se antreneaza pentru provocarea vietii lui
  2. Toma Coconea a trecut linia de start. Il asteapta 864 de kilometri pe jos sau cu parapanta
  3. Toma Coconea la Red Bull X-Alps

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, News, Turism aerian

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.