GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Elice noua si imbunatatita pentru Cessna 182

[ 0 ] 20 iulie 2011 |

Proprietarii de Cessna 182 pot acum sa zboare mai lin si cu mai putin zgomot modificandu-si vechea elice cu noul kit de la Hartzell.

Compania afirma ca noua tripala imbunatateste performantele de la decolare si urcare fara a afecta viteza de croaziera. Totodata, noul “ventilator” reduce zgomotul cu 2.5 dB ( decibeli). Ca sa vezi, e si “eco-friendly”!

Jim Higgins, proprietarul unui 182, ce si-a montat de curand kitul, a declarat: “Spre deosebire de vechea elice, cu aceasta nu mai simt nici o vibratie”.

Odata cu cele 3 pale, Hartzell ofera si un con din aluminiu polisat…foaaarte stralucitor. In afara faptului ca da un super aspect avionului si ca alaturi de elice imbunatateste si el proprietatile aeronavei voastre…il puteti folosi pe post de oglinda…sa va faceti freza:).

Tripala face parte din familia Top Prop, familie ce a imbunatatit de-a lungul anilor aeronave Cessna, Piper, Diamond, Mooney, Commander si Socata.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Cessna Corvalis TT

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.