GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Saab primeşte o comandă pentru dotarea sistemului UAV Talarion cu echipamente electronice de bord

[ 0 ] 15 octombrie 2011 |

Saab, compania furnizoare de sisteme de apărare și securitate, a semnat un acord cadru și a primit o primă comandă de la Cassidian, companie din cadrul concernului EADS, pentru furnizarea de echipamente de bord esențiale pentru siguranță pentru noul sistem UAV Talarion, conform reprezentantilor companiei suedeze.

            Comanda include proiectarea și dezvoltarea computerului de gestionare a aparatului de zbor (AVMC), a computerului pentru comunicații (CC) și a computerului de gestionare a misiunii (MPMC) pentru Talarion. Lucrările vor fi efectuate de către divizia de avionică a Saab, din Jönköping şi Järfälla, Suedia, iar primele livrări vor avea loc în 2012-2014.

            Selectarea Saab pentru a furniza echipamentele electronice de zbor pentru această platformă avansată certifică poziția noastră de furnizor competitiv pe piața sistemelor electronice de bord, a declarat Micael Johansson, Vicepreședinte Senior și șef al diviziei Electronic Defence Systems din cadrul Saab.

De asemenea, confirmă strategia noastră de produs, aceea a dezvoltării de sisteme electronice de bord comune ce pot fi adaptate pentru diferite funcții pentru nevoile diverșilor clienți, a adăugat el.

 

Talarion este un program european menit să îndeplinească capacităţi funcţionale şi operaţionale în teatrele de război, pentru funizarea de informații, supraveghere, localizarea țintelor și recunoaștere.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Empire Test Pilots School din Marea Britanie continua sa utilizeze Gripen
  2. Control virtual al traficului aerian?

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.