GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Acasa, ca-n avion | o bucăţică din Austria livrată la domiciliul dumneavoastră sau al celor dragi de la Austrian Airlines

[ 0 ] 8 decembrie 2011 |

La bordul aeronavelor Austrian Airlines, pasagerii se bucură de produse de calitate și delicatese de la producătorii locali austrieci. Cu noul serviciu red|souvenir, compania aeriana oferă clienților săi șansa de a se relaxa acasă la fel de bine cum o fac la bordul aeronavelor sale: serviciul red|souvenir oferă posibilitatea pasagerilor de a se bucura de produse austriece oriunde în lume. Acestea pot fi o surpriză deosebită pentru cei dragi, amintindu-le de zborurile cu Austrian Airlines sau de vacanțele petrecute în Austria. Totodată, un astfel de cadou inedit poate fi pus și sub bradul de Crăciun.

Puteți savura o prăjitură Sacher Torte, Austrian Guglhupf, diverse sortimente de ciocolată austriacă, lichior Schönbrunner Gold sau chiar cafea vieneză, vinuri vechi de la producători austrieci de top, servite la clasa business pe zboruri  lung-curier, dulciuri rafinate și gustări tradiționale austriece de marcă precum Darbo și Schlumberger – acum toate vă sunt la îndemână cu noul serviciu.

 www.redsouvenir.at/en vă aduce mai aproape sortimente culinare din Austria printr-o simplă comandă rapidă. În web-shop, clienții pot alege ce produse le vor fi livrate la adresele dorite.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Scandal la SouthWest Airlines! Stewardese declarate “urate”, comandant pus pe liber
  2. Un nou aparat în carlingă: iPad-ul!
  3. Avion de pasageri prabusit in Congo. Exista supravietuitori
  4. Din 2012 biletele de avion se ieftinesc cu 6%-7%
  5. Filme porno in avion? In curand da, pe cursele Ryanair
  6. Cum ar fi sa fiti pusi sa faceti curat in urma voastra, dupa zborul cu un avion comercial?
  7. Japonezii zboara low cost!

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.