GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Apollo Monsoon

[ 2 ] 21 ianuarie 2012 |

DSC 08781 300x200 Apollo  Monsoon

Confort, design şi performanţă

Când este vorba de aceste trei elemente firma nu s-a dat înapoi în a creea un motodeltaplan de excepţie, cu o autonomie de 300 mile, acoperite in circa 5 ore de zbor.

Scaunul din spate este special conceput în a creea mai mult comfort atât pilotului cât şi pasagerului.Şi pilotul beneficiază de palonier ajustabil, astfel încât chiar şi cel mai scund, sau înalt sa nu aibe probleme.

Dotările cu care se face remarcat aparatul sunt : frânele hidraulice, frânele de parcare, roţile tundra ce fac posibilă aterizarea pe aproape orice teren, trimmerul, palonierul ajustabil, podeaua funcţională pe care se poate călca ce uşurează urcarea în aparat.

Ca şi dimensiuni, Monsoonul  este caracterizat având 249 kg gol, lungime de 115 inch, înălţime de 98 inch, iar suprafata aripii este de 14,5 metri pătraţi.Volumul rezervorului este de 56 de litrii, suficienţi pentru o plimbare de weekend mai lungă, dar nu prea mulţi să îngreuneze aparatul.

Performanţele aparatului sunt chiar notabile: motorizări Rotax 812, 912UL si 912 ULS, având, în aceeaşi ordine 60, 80 şi 100cp. Fineţea este de 11:1. Decolarea o face în 76 de metri, iar aterizarea în 91 metri.

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , ,

Categorie:: Pilot Magazin



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Alexandru burcea spune:

    Buna seara.

    M ar interesa si pe mine un pret si un numar de contact.

    Va multumesc

  2. FANEL spune:

    asi dori sa imi cumpar un delta-plan.doresc sa stiu pretul.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement