GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

APPAUM si Aventura Card organizeaza “Dragobete in al 9-lea cer”

[ 1 ] 7 februarie 2012 |

Pentru ca noi sarbatorim iubirea romaneste, dorim sa ii premiem pe cei asemeni noua. Asociatia Pilotilor si Proprietarilor de Aeronave Ultrausoare Motorizate din Romania, impreuna cu Aventura Card, organizeaza de Dragobete un concurs inedit, in urma caruia trei indragostiti vor castiga pentru partenerul lor un zbor cu avionul.

Ce trebuie facut pentru a-ti trimite partenerul/partenera in al 9-lea cer?

Cei care doresc sa castige unul din cele trei zboruri trebuie sa posteze pe pagina de facebook a celor de la Aventura Card  ( http://www.facebook.com/zborcuavionul ) o scurta declaratie pentru persoana draga si sa recomande linkul prietenilor. Persoanele  care, pana in data de 23 februarie vor aduna cele mai multe like-uri, vor fi contactate si programate ulterior la zbor.

In plus, toti participantii la concursul “Dragobete in al 9-lea cer” vor primi o reducere de 10 % la serviciile Aventura Card.

Aerodromul Sirna, unde se organizeaza activitatea de zbor, este aflat la 45 de minute de Bucuresti sau Ploiesti (fiind situat in dreptul comunei Potigrafu), face ca participarea la eveniment sa fie accesibil tuturor celor ce vor sa-si petreaca weekend-ul in aer liber, printre avioane.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Pilot Magazin organizeaza primul concurs permanent dintr-o publicatie online: Fotografia saptamanii va poate aduce un zbor cu avionul!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Concurs

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. ceparu spune:

    adevarati romani .corect si frumos .

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.