GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Sa fie asta viitorul aparatelor de zbor ultrausoare? Vor putea oameni sa zboare doar dand din maini precum o pasare din aripi?

[ 1 ] 23 martie 2012 |

Arno Smeets, un inginer din Olanda a postat pe internet acum cateva zile un clip in care isi testa inventia: o pereche de aripi care, odata “imbracate” de un curajos il fac sa zboare asemeni pasarilor.

Smeets a testat chiar el dispozitivul, zburand pe o distanta de 300 de picioare. Aparatul de zbor a fost inspirat, dupa cum spune chiar inventatorul, din zborul pasarilor, mai ales din tehnica de zbor a albatrosului. Se pare ca pentru a genera suficienta forta de sustentatie, bratele umane sunt ajutate de cateva motorase electrice, controlate prin doua comenzi de WII si doua accelerometre luate de pe telefonul mobil (HTC). Mai multe detalii privind etapele executiei puteti gasi chiar pe blogul inventatorului: http://www.humanbirdwings.net

Urmarind multe forumuri de aviatie,decolarea realizata cu aceste aripi biomecanice pare imposibila pentru multi. Va lasam sa vedeti si voi cum s-a desfasurat zborul si asteptam si parerea voastra referitoare la aceasta inventie.

 

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Avioane, Pilot Magazin, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Adrian Nicula via Facebook spune:

    Pai mai ieftina de atat e doar levitatia. :))

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.