GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Studiu: Cel mai prost loc în avion este cel de lângă fereastră

[ 0 ] 18 martie 2012 |

Potrivit Men’s Health, riscul de a dezvolta tromboze sau cheaguri de sânge este mai ridicat la persoanele care stau la fereastră. Studiile au arătat că cei care au locuri la fereastră se ridică mai rar pentru că nu vor să deranjeze ceilalţi călători când merg la toaletă.genereaza img.php  300x225 Studiu: Cel mai prost loc în avion este cel de lângă fereastră

Când stăm aşezaţi o perioadă mai lungă, gravitatea duce la acumularea de sânge în picioare, lucru care favorizează coagularea“, explică dr Susan Kahn.

Se recomandă ca pasagerii să se ridice, în timpul zborurilor lungi, la una-două ore. Celor care călătoresc regulat cu avionul li se recomandă folosirea şosetelor de compresie, care ajută la o mai bună circulaţie a sângelui.

Cum comentati acest studiu? Voi nu v-ati ridica de pe scaun din avion pentru ca il “deranjati” pe cel de alaturi?

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement