GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Tragedia de luni din Rusia: Degivrarea, o posibila cauza a prabusirii ATR-ului

[ 0 ] 4 aprilie 2012 |

“Aeronava de tipul ATR care s-a prabusit Luni dimineata pe un camp din Siberia, ucigand 31 de persoane, se pare ca nu a fost degivrata cum trebuie. Nu exista insa inca  nici o dovada ca degivrarea facuta necorespunzator ar fi dus la prabusirea aparatului”, a declarat Alexander Neradko, seful aviatiei civile ruse.timthumb.php  300x178 Tragedia de luni din Rusia: Degivrarea, o posibila cauza a prabusirii ATR ului

Cauza prabusirii este cu siguranta insa una tehnica, din ce au declarat investigatorii pana acum. Unii martori au declarat ca au vazut fum iesind din motoare, inainte ca avionul sa izbeasca pamantul.

Cutia neagra a aparatului a fost recuperata si dusa pentru examinare. Pana ce vor fi aflate cauzele exacte ale prabusirii, toate aparatele ATR 72-200 din flota UTair au fost hangarate.

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement