GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Un An-2 inchiriat sa stropeasca paduri a aterizat fortat in Prahova

[ 1 ] 23 aprilie 2012 |

O aeronava de tipul Antonov An-2 a companiei AeroGetic a fost nevoita sa aterizeze fortat in apropierea comunei Sirna. De vina pentru acest incident ar fi o eroare tehnica. Aparatul de zbor fusese inchiriat pentru stropirea cu tratamente aviochimice a padurilor din judet.

243823 2108321632117 1367876169 32501534 1689904 o 1024x682 Un An 2 inchiriat sa stropeasca paduri a aterizat fortat in Prahova

foto: Bogdan Enachi

„În timpul zborului, indicatorii de la bord au arătat temperaturi care impuneau aterizarea. Am procedat în consecință, însă, din cauza terenului extrem de accidentat, aterizarea nu a fost una standard“, ne-a spus Daniel Preda, reprezentant al firmei Aerogetic din Târgoviște, și unul dintre cei doi piloți care se aflau în avion în momentul incidentului.

Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Urlați a mers la locul incidentului pentru asigurarea zonei. Existau informații că rezervorul avionului a fost spart.

„Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția pompierilor și nici nu a existat risc de explozie. Cele două persoane din avion sunt în stare foarte bună“, ne-a spus Marina Dinu, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Avionul este ușor avariat, dar niciuna dintre persoanele implicate nu a fost rănită.

 

Incoming search terms:

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. andrei popa spune:

    eroare tehnica? ..

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement