GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Incident Carpatair: Alarma falsa de incendiu pe timpul rulajului la zborul Florenta-Timisoara din 28.05.2012

[ 0 ] 28 mai 2012 |

Pe timpul rulajului catre pista de decolare pe Aeroportul din Florenta in jurul orei 11:40, ora Italiei, echipajul aeronavei de tip Saab-2000 a zborului Florenta-Timisoara, cu 45 de pasageri la bord, a sesizat declansarea mesajului de alarma de incendiu la motorul stang, unul care ulterior s-a dovedit a fi fals.
Pentru evitarea oricarui risc si in conformitate cu procedurile standard pentru astfel de situatii, echipajul a incetat imediat rulajul, a declansat sistemele de stingere a incendiului si a evacuat aeronava. In acest timp, cativa pasageri au fost raniti usor si au fost preluati imediat de medici.

Problema evacuarii dintr-un avion turboprop din aceasta clasa este ca aeronava nu este dispusa cu tobogane pentru evacuare de urgenta.

Nicolae Petrov, directorul Carpatair, a declarat la Realitatea TV că doi pasageri s-au ales cu “zgârieturi” în urma îmbulzelii create, însă presa străină relatează că trei pasageri răniţi la Florenţa au fracturi, în timp ce al patrulea are dureri la coloană.

Care sa fie adevarul?

Incoming search terms:

Tag-uri: ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.