GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Anunt UMANITAR | Cristinel Jianu, parasutist, are nevoie de noi!

[ 0 ] 12 iunie 2012 |

Pentru cei ce nu au aflat, cu amaraciune, dar si cu speranta in insanatosire, va anuntam ca un parasutist cu experienta, angajat al fabricii Condor ca parasutist de incercare,  Jianu Cristinel, sau  “Cricu”, cum ii spun prietenii,  a fost diagnosticat cu “Gliom”.
Gliomul este: “Varietate de tumora a sistemului nervos central (encefal sau maduva spinarii) dezvoltata pe seama celulelor gliale (celule care asigura protectia si nutritia celulelor nervoase). Glioamele sunt cele mai frecvente dintre tumorile primitive ale sistemului nervos central la adult. Ele grupeaza diferite tipuri de tumori cerebrale, benigne (astrocitom, oligodendrogliom) sau maligne (glioblastom).
Tumorile cerebrale ale adultilor sunt afectiuni in care celulele canceroase (maligne), care  se multiplica necontrolat in tesuturile cerebrale.

Pe aceasta cale, lansam un anunt umanitar de strangere de fonduri, pentru a il ajuta pe Cristinel Jianu sa lupte cu boala.
Fondurile se pot trimite (indiferent de suma) in contul:
RO 28 INGB 0000999900032611
ING BANK, Sucursala Stefan cel Mare
Cristinel JIANU

Incoming search terms:

Categorie:: Alte articole in afara aviatiei, People

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.