GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Aparitie editoriala. “Cum si de ce mor pilotii”

[ 0 ] 13 iunie 2012 |

Raul Forje, un simpatizant si practicant al aviatiei, s-a gandit ca ar fi bine sa lase ceva in urma, s-a gandit, si spera sa poata salva macar o viata prin initiativa de a cumpara drepturile de autor si a publica, in limba romana, cartea “Piloti in zona mortala”.

“Cartea aduce date statistice foarte importante ( si invataturi) dintr-o tara in care zborul este chiar fenomen de masa. Sunt foarte mandru ca am implicat in aceasta aparitie nume foarte mari ale aviatiei romanesti si internationale”, a declarat pentru noi domnul Forje.

2 Aparitie editoriala. Cum si de ce mor pilotii

1 Aparitie editoriala. Cum si de ce mor pilotii

Publicatia va fi lansata in cadrul Banesti Fly-in, insa voi, cititorii nostri, veti putea sa castigati in curand cateva exemplare, oferite ca premiu pentru concursul pe care vi-l pregatim.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Editorial, Evenimente, Lectia de zbor



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement