GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Sambata la Drobeta este FLY-IN | In PREMIERA veti putea admira si testa primul Blackshape Prime din Romania-avionul ultrausor care zboara cu 350 de km/h!

[ 0 ] 26 iunie 2012 |

Pentru cei care nu au aflat inca, in dimineata zilei de Sambata 30 Iunie, ca in fiecare an, la Drobeta Turnu Severin, va avea loc o noua editie a “Drobeta Fly-In”.

Ce spun organizatorii despre eveniment: “Ne intalnim, relationam si aratam publicului prezent posibilitatile de deplasare rapida in scop de agrement sau de business, le comunicam in ce conditii isi pot obtine licenta, ce presupune a fi proprietar de aeronava s.a.m.d. Va fi o zi dedicata atat noua cat si publicului, iar pentru public vom avea in acest an, pe langa parada aeronavelor de agrement si business un spectacol de parasutism si acrobatie cu planorul. Totodata, speram sa putem gonfla si un balon cu aer cald.
Ca o premiera pentru tara noastra, aeronava Blackshape Prime ce se catalogheaza a fi  cea mai rapida din lume va fi de asemenea la Drobeta Turnu Severin de Miercuri pana Duminica! Cei cu licenta de zbor ii pot contacta pe dealerii din Romania pentru un…flight – test: http://blackshape.ro/.

Zburatorii sunt asteptati de Joi, caci  Vineri dimineata se va zbura in Cazanele Dunarii.

Tot vineri si sambata cei inscrisi la competitiile de precizia aterizarii se vor lupta pentru primele 3 locuri pentru Cupa Dunarii 2011. Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc Sambata dupa spectacol, ca in fiecare an.

Pentru siguranta zborului procedurile operationale va vor fi comunicate in cadrul briefingului sustinut in fiecare zi de zbor de Aeroclubul Romaniei (prin CZ-ul desemnat), partenerul traditional deja al Aeroclubului Drobeta.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Pe 25 iunie mergem la Drobeta Fly In!
  2. Sambata se sarbatoresc 100 de ani de invatamant militar aeronautic romanesc printr-un miting de exceptie la Boboc. Echipa Pilot Magazin va incanta spectatorii cu singurul GIROCOPTER din tara.VEZI care este programul evenimentului
  3. 101 ani de la primul zbor al unui avion romanesc, in Romania
  4. Aviatia sportiva a comemorat 60 de ani de aviatie reactiva in Romania!
  5. Sambata 26 mai, Aerial Club Galati va asteapta la “Bors de peste 2012″
  6. Concurs! Pilot Magazin te trimite pe gratis la BSDA 2012!
  7. A inceput fiesta baloanelor in Maramures!

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Evenimente

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.