GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Stewardesa injunghiata in timpul zborului. Avionul a aterizat pe Otopeni de urgenta

[ 0 ] 12 iunie 2012 |

Un avion al companiei Sun-Express ce zbura pe ruta Frankfurt – Ankara a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, marţi seară, după ce un steward ar fi fost agresat fizic de un pasager, au declarat reprezentanţii aeroportului pentru Mediafax.

Aeronava, model Boeing 737, a cerut să aterizeze de urgenţă în jurul orei 18.40.

“Aterizarea s-a făcut în condiţii de siguranţă. Ambulanţele aeroportului au venit pe pistă, pentru a prelua eventuale cazuri. Aeronava va decola, cel mai probabil în această seară”, au mai spus sursele citate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, stewardul ar fi fost agresat, de fapt, de doi pasageri, cel mai probabil de origine turcă, aceştia urmând să fie audiaţi în incinta aeroportului.

“Însoţitorul de zbor a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă este apt să continue cursa”, au declarat  reprezentanţii aeroportului. Motivele incidentului nu sunt deocamdată cunoscute.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.